Bağlar Belediyesinden çocuklara destek

Bağlar Belediyesinden çocuklara destek
 Haber
Bağlar Belediyesi, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Günışığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara mevsimlik giysi desteğinde bulunmaya devam ediyor.

TİGRİS HABER - 25 aile ve 105 çocuk daha sevindirildi.

Kışlık mont, ayakkabı, kazak ve eşofmandan oluşan hediye paketlerini hak sahiplerine takdim eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin,”Çocukların aileleriyle beraber mutlu olması için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz” dedi.

Yüz güldürmeye devam

Bağlar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki kırsal ve merkez mahallelerde ikamet eden ve maddi durumu elverişli olmayan aileler ile bu ailelere mensup çocuklara mevsim koşullarına göre giyim desteğinde bulunmaya devam ediyor. Belediye tarafından düşük gelirli olduğu ya da çeşitli nedenlerden dolayı desteğe muhtaç olduğu tespit edilen 25 aile 105 çocuğun daha bedenleri ısıtıldı, yüzleri güldürüldü. 2019 yılından bu yana rekor seviyede sosyal destek sağladıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Allah’a hamd olsun ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz hiçbir ailemizi ve çocuğumuzu boş göndermedik.” dedi.

Belediyeye teşekkür ettiler

Belediyenin Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binasında güzel bir havada gerçekleşen giysi dağıtım törenine katılan Başkan Beyoğlu, çocuklar ve aileleriyle tek tek ilgilendi. Okul çağındaki çocukların aileleri sosyal belediyecilik konusunda iyi bir tutum sergilediğini dile getirdikleri Bağlar Belediyesi’ne teşekkür etti.

Çocukların mutluluğunun her şeyin üzerinde olduğunu belirten Başkan Beyoğlu,”Çocuk mutlu olursa aile mutlu olur. Aile mutlu olursa toplumun huzur ve mutluluğu artar. Bu halka hizmet etmeyi bize nasip eden rabbime şükrediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.