Bağlar halkı başkana sorunlarını anlattı

Bağlar halkı başkana sorunlarını anlattı
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geleneksel hale getirdiği Cuma halk buluşmalarında bu kez eski Bağlar bölgesinin işlek noktalarından Girne Caddesi’ndeydi.

TİGRİS HABER - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geleneksel hale getirdiği Cuma halk buluşmalarında bu kez eski Bağlar bölgesinin işlek noktalarından Girne Caddesi’ndeydi. Namaz sonrasında caddede bulunan esnafları ve çevrede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu, onlarla dertleşti, sorunların çözümü için mini bir halk günü gerçekleştirdi.

Belediyenin sorumluluğundaki sorunları dile getiren vatandaşlar, çözüm üretilmesini talep etti. En fazla dillendirilen sorun ise temizlik oldu. Tahrip edilen kaldırımlar ve ara sokaklar da öne çıkan sorunlar arasında yer aldı. Vatandaşların taleplerini büyük bir memnuniyetle karşılayan Başkan Beyoğlu, en kısa zamanda çözüm üretilmesi için ilgili birimlere talimat verdiğini aktardı.

“Bu Şehir Bizim, Hep Birlikte Hassas Davranalım”

Temizlik sorununu çözmek için 4.5 yıldan beri kararlı bir mücadele ortaya koyduklarına dikkat çeken Beyoğlu, vatandaşların da bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğini vurguladı. Beyoğlu,”Bağlar’ın her hangi bir yerindeki bir sorun vatandaşlarımızın yaşamını etkilediği gibi bizi de çok yakından ilgilendirmektedir. Bu konuda oldukça hassas davranıyoruz. Temizlikle ilgili genel bir sorun var. Üzerinde fazlasıyla duruyoruz. Tüm imkanlarımızla beraber temiz bir şehir meydana getirmek için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın her talebi başımızın üzerine. Biz çözüm üretmekle, gerekirse çok daha fazla çalışmak zorundayız. Vatandaşlarımızdan ricamız var. Bu konuda hep beraber hassas davranalım, duyarlı olalım. Çünkü bu şehir bizimdir.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.