Bağlara çok amaçlı gençlik merkezi

Bağlara çok amaçlı gençlik merkezi
Bağlar Belediyesi’nce 6 ay önce inşaatına başlanan ve çok amaçlı Gençlik Merkezi tamamlandı.

TİGRİS HABER - İçerisinde eğitsel alanların olduğu merkezin son halini inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eğitim başta olmak üzere gençlerin temel ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde inşa edilen merkezin önümüzdeki günlerde hizmete açacaklarını söyledi.

Bağlar Belediyesi tarafından ilçenin gelişen yüzü Bağcılar Mahallesi’nde Yeni hal bölgesinde 6 ay önce inşaatına başlanan çok amaçlı Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun hayata geçirilmesi için yoğun çaba gösterdiği ve “çok değer verdiğim gençler için en büyük hayallerimden biridir” dediği merkezin inşaatı tamamlandı.

Birçok özelliği barındıran merkez, gençlerin eğitimden dinlenmeye kadar birçok ihtiyacına cevap verecek şekilde inşa edildi. Eğitim kampusu ve sosyal donatı alanları bir arada olacak biçimde tasarlanan merkez, bu özellikleriyle aynı zamanda Bağlar için de bir ilki oluşturuyor.

Yapımı tamamlanan gençlik merkezinde incelemelerde bulunarak gelinen son aşama hakkında ilgililerden bilgi alan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 36 il’den daha büyük olan Bağlarda yıllardır eksikliği hissedilen anlamlı bir projeyi daha hayata geçirecek olmanın derin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Başkan Beyoğlu, gençlik merkezi ziyaretinden sonra bölgedeki esnaflarla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarına ilişkin taleplerini dinledi. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.