Bağlar'da Diyala parkı ve gül bahçesi

Bağlar'da Diyala parkı ve gül bahçesi
Diyarbakır Bağcılar Mahallesi’ndeki Diyala Parkı ve Gül Bahçesi çok amaçlı özellikleri nedeniyle hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Diyarbakır’da vatandaşların nefes aldığı ve huzur bulduğu bir alan haline geldi.

TİGRİS HABER - Bağlar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bağcılar Mahallesi’ndeki Diyala Parkı ve Gül Bahçesi çok amaçlı özellikleri nedeniyle hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Diyarbakır’da vatandaşların nefes aldığı ve huzur bulduğu bir alan haline geldi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Vatandaşlarımıza huzur veren böyle güzel bir projeyi hayata geçirdiğimiz için mutluyuz” İfadelerini kullandı. Bağlar Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen Bağcılar Mahallesi Yeni Hal bölgesindeki çok amaçlı sosyal donatı projesi, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Diyarbakır’da vatandaşların nefes aldığı ve huzur bulduğu bir alan haline geldi.

Göreve geldikleri tarihten bu yana ilçenin görünümünü değiştiren çok önemli yeşil kuşak projelerini hayata geçirdiklerini kaydeden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Gül Bahçesi ve Diyala Parkı’nın da bunlardan biri olduğunu söyledi. Beyoğlu,”Vatandaşlarımızın bu eserlerden memnun kalması, huzur bulması bizi de çok mutlu ediyor. Bu projelerin değeri en çok da bu sıcak yaz döneminde ortaya çıkıyor. Çok amaçlı olan bu parkımızın özellikleri herkesi cezbediyor” dedi. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.