Bağlar’da kış hazırlığı başladı

Bağlar’da kış hazırlığı başladı
Bağlar Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesinde kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için yeni yol, yol bakım ve üst yapı çalışmalarını yoğunlaştırdı.

TİGRİS HABER - Karacadağ bölgesinde yer alan Karahan Mahallesi merkez ve bağlı üç mezrada inşa edilen yeni yapıların yer aldığı alanlarda 15 kilometreyi bulan yeni yol yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Övündüler ve Ekinciler mahallelerinde de 40 adet beton boru döşeyerek olası sel ve su taşkınlarına karşı önlem aldı. İlçe merkezinde de Bağcılar Mahallesi’nde diğer kurumların çalışmaları sırasında bozulan yollar onarılarak ulaşım için yeniden elverişli hale getirildi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Tüm imkânlarımız ve ekiplerimizle beraber vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Beyoğlu,”Bizim için hizmetin sınırı ve zamanı yok. Yılın her döneminde bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kışa yönelik tedbirleri de alıyoruz. Ekiplerimiz kırsal bölgelerde yoğun bir şekilde çalışma yürütüyor. İhtiyaç duyulan bölgelere yeni yollar kazandırıyoruz, su ve sel olaylarına karşı beton boru döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. İlçe merkezinde de yine diğer kurumların gerçekleştirdiği alt yapı başta olmak üzere diğer çalışmalar nedeniyle bozulan yolları ulaşım için elverişli hale getiriyoruz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.