Bağlar'dan konservatuara

Bağlar'dan konservatuara
 Özel Haber
Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün sağladığı destek ve imkânlarla yaklaşık 2.5 ay boyunca sınava hazırlanan 21 öğrencinin tamamı özel yetenek sınavını kazanarak üniversitelerin konservatuar bölümlerine yerleşti.

TİGRİS HABER - Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün sağladığı destek ve imkânlarla yaklaşık 2.5 ay boyunca sınava hazırlanan 21 öğrencinin tamamı özel yetenek sınavını kazanarak üniversitelerin konservatuar bölümlerine yerleşti. Bağlar Belediyesi’nin açtığı kurslarda başarılı olarak üniversite kazanan konservatuar öğrencilerinin sayısı 81’e ulaştı.

Bölgede bir ilk olan Bağlar Belediyesi Bağ Evi Sosyal Tesisleri ve Kurs Merkezi’nde sınava hazırlanan öğrencilerin başarısı gururlandırdı. Halk belediyeciliğinin en güzel örneklerini ortaya koyduklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Son 3 yılda konservatuvar kurslarımıza katılan öğrencilerimizin tamamı üniversiteye yerleşti. Bu projeleri hayata geçirmekle ne kadar doğru iş yaptığımızı göstermesi bakımından oldukça anlamlıdır” dedi.

81 öğrencinin tamamı kazandı

Bağlar Belediyesi’nin açtığı kurslar ve sağladığı imkânlarla son üç yılda üniversitelerin konservatuar bölümlerine hazırlanan 81 öğrencinin tamamı üniversiteye yerleşirken, belediye bu alanda büyük bir başarıya imza attı. Yaklaşık 2.5 ay boyunca burada hem teorik hem pratik eğitim alan öğrenciler, üniversitelerin konservatuvar bölümlerine yerleşmek için açılan özel yetenek sınavlarında yüzde yüz başarı sağlayarak Dicle Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Van Yüzüncü yıl Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu üniversiteleri kazandı.

Kurs süreci boyunca her türlü imkânın belediye tarafından sağlandığına dikkat çekerek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.