Bağlar’ın ilk sınavı Tunceli

Bağlar’ın ilk sınavı Tunceli
Bölgesel Lig’de mücadele eden Diyarbakır Bağlar Belediyespor erkek basketbol takımı yeni sezonun ilk hafta maçında Cumartesi günü Tunceli Özel İdarespor’la kendi evinde karşılaşacak. Bağlar Spor Salonu’ndaki maçın başlama saati 13.00 olarak açıklandı.

3.Lig hakkından feragat etti

 Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde  (EBBL)  2014-2015 sezonu bu hafta sonu start alacak.

Diyarbakır ekibi  Bağlar Belediyespor ilk sınavını Tunceli Özel İdarespor’a karşı verecek. Antrenör Özgür Büyük,geçen sezon  ilk defa kurulan 3.Lig’de Play-Off oynayarak önemli bir başarıya imza attıklarını anımsatarak,bu sezon ise maliyetinden dolayı 3.Lig hakkından feragat ederek Bölgesel Lig’de devam kararı aldıklarını söyledi.

 

‘Amacımız sporcu yetiştirmek’

Amaçlarının ligi en iyi yerde tamamlamak ve sporcu yetiştirmek olduğunun altını çizen Büyük,”Çalışmalarımıza biraz geç başlamamıza rağmen bu hafta sonu ilk maçımız olan Tunceli Özel İdare müsabakasına hazır çıkacağız. Bu sezon amacımız Ligi en iyi yerde bitirmek, bunu takım olarak başarmak istiyoruz. Bu sezon, geçmiş yıllar da altyapı takımlarımızda oynayan sporcular ile geçen yılki sporcularımızı kaynaştırıp misyonumuza yakışır şekilde gelecek nesillerin temellerini atmak istiyoruz. Tunceli Özel İdarespor’la yapacağımız maça tüm sporseverleri davet ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.