Baran, evi heyelandan etkilenen aileyi ziyaret etti

Baran, evi heyelandan etkilenen aileyi ziyaret etti
Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Eşbaşkanı Sadiye Süer Baran, önceki gün yağan yağmurun ardından meydana gelen heyelan nedeni ile evi zarar gören aileyi ziyaret etti.

Ağaçkurur Köyü Hacuka mezrasında, önceki gün yağan yağmurun ardından meydana gelen heyelan nedeni ile bir ev zarar görmüştü. Heyelan nedeni ile evi zarar gören aileyi ziyaret eden Baran, evde incelemelerde bulundu.

  Evi heyelandan etkilenen Asiye Fidan, evlerinin önünde biriken toprakları temizlemek ve yamaçta bir daha heyelan yaşanmaması için betonarme bir kanalın yapılması için Baran'dan destek istedi.

  Baran, can kaybının yaşanmamasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "İhtiyacınız olan çimento, taş ve kumu temin edeceğiz. Ayrıca evinizin ününde biriken toprakları da birkaç gün içinde bir kepçe yollayarak temizleyeceğiz. İhtiyaç duyulan su arkları da kazacağız, bilindiği üzere aynı gün ilçemize bağlı Saltuk köyünde bir evin üzerine heyelan düşmesi soncu bir vatandaşımızı kaybettik. Ailesinin acısını paylaşıyoruz , tüm imkanlarımızla ailenin yanında olmaya gayret ettik. İnşallah bu tür felaketleri bir daha yaşamayız" dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.