Bilden’den, DTSO Başkanı Kaya’ya ziyaret

Bilden’den, DTSO Başkanı Kaya’ya ziyaret
AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’yı ziyaret etti. İl Başkanı Raşit Ocak’ın da katıldığı ziyarette, kentin ekonomisi üzerine değerlendirme yapıldı.

TİGRİS HABER - 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlerde AK Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Halis Bilden, seçim ziyaretlerine aralıksız sürdürüyor. Bilden, bugün Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret etti. İl Başkanı Raşit Ocak, İl Kadın Kolları Başkanı Mervenur Seyit Beşe’nin de yer aldığı ziyarette, kentin sorun ve çözüm önerileri konuşuldu.

Bilden, 7/24 Diyarbakır’ın hizmetkârı olma” şiarıyla çalışma yürüteceklerini ifade ederek, “Ekibimizle birlikte şehrimizin temel sorunları ve alternatif çözüm yollarına dair kapsamlı bir hazırlık yaptık ve bu konuda yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Seçim kampanyamız boyunca, şehrimizin çehresini değiştirecek plan ve projelerimizi, peyderpey siz değerli halkımızın beğenisine sunacağız. Daha iyiye varmak ve Diyarbakır’ımızı hak ettiği üst seviyelere çıkarmak için el birliğiyle gayret edeceğiz. Daima müspet gündemlerin peşinde koşacak, hemşerilerimizin kıymetli vakit ve kaynaklarını asla menfi gündemlerle harcamayacağız” dedi.

Mehmet Kaya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bilden’e başarılar diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum