Bismil Tekstil Kentin, alt yapı sorunu çözüldü

Bismil Tekstil Kentin, alt yapı sorunu çözüldü
Diyarbakır’ın tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına kesintisiz devam eden DİSKİ, Bismil ilçesi Tekstil Kentin içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları sona erdi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, ilçeler ve kırsal mahallelerde vatandaşlara kaliteli içme suyu temin etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Diski Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “1500 kişi kapasiteli tekstil kent için kurumumuzca çapı 75’lik 1300 m pe içme suyu şebeke çalışmaları ve Kanalizasyon şebeke döşeme işi kapsamında çap 200 lük 630 m kanalizasyon şebeke döşeme işlemleri sona erdi. Şehrin farklı noktalarında ihtiyaçlara göre devam eden kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hattı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor” denildi.

Diski Genel Müdürü Tutşi, Bismil İlçesi sınırları içinde yer alan Tekstil Kente çalışmaları sona eren içme suyu ve kanalizasyon hattını yerinde inceledi. Tutşi, “Bismil sınırları içinde yer alana Tekstil kente çalışmaları sona eren içme suyu ve kanalizasyon hattını yerinde inceledik. Çalışmamız ile yeni ticari yerlerimizin içme suyu hatlarını bağlanmış olacağız. Bismil ilçesine büyük bir istihdam sağlayacak tekstil kent Bismilli hemşerilerimize hayırlı olsun”dedi.(Diski Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.