Bizim Günümüz Olsun

Bizim Günümüz Olsun
Bugün gözler Seyrantepe’de,kulaklar İstanbul’da olacak. Diyarbakır,temsilcilerinden çifte zafer bekliyor.

Amedspor,İstanbul’da Sarıyer’le karşılaşacak. Diyarbekirspor ise Diyarbakır’da Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlıyor.

 

 

Hedef Üst Üste 3.Galibiyet

2.Lig Kırmızı Grup’ta haftaya liderin 5 puan gerisinde 4.sırada giren Amedspor,bugün kritik bir mücadeleye çıkacak. 3 puan önünde yer aldığı Sarıyer’le deplasmanda karşılaşacak olan Amedspor,3 puan alıp üst üste 3.galibiyetine imza atmak ve zirve yarışında biraz daha iddialı hale gelmek istiyor. Dün uçakla İstanbul’a giden Amedspor’da sakat olan Ercan Çapar dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı geçen Timur ile ilgili kararı teknik heyet verecek.

 

 

 

 

Hakemler Ege Bölgesinden

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak maçı orta ve yardımcı hakemleri İzmir’den,4.hakemi ise Aydın’ndan. Davut Dakul Çelik’in düdük çalacağı maçta Hakan Betaş ve Murat Tuğberk Curbay yardımcı,Eren Özyemişcioğlu da 4.hakemlik görevini yerine getirecek.

Sarıyer,4 iç saha maçında 2 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 7 puan topladı. Amedspor ise 4 deplasman maçında 3 galibiyet ve 1 yenilgi alarak hanesine 9 puan yazdırdı.

 

 

 

Diyarbekirspor,Mutlak 3 Puan Peşinde

3.Lig 2.Grup’ta liderin 4 puan gerisinde yer alan Diyarbekirspor,2 puan önünde bulunan Darıca Gençlerbirliği ile haftanın en önemli maçlarından birine çıkacak. Yeşil-Kırmızılı takım 3 puandan sonucu aklından dahi geçirmiyor. Cezalı olan Abdullah Çetin ve Umut Dilek ile sakatlığı devam eden kaleci Gökhan Yenigün forma giyemiyor. Tahkim Kurulu,Abdullah Çetin için yapılan itirazı red etti. Abdullah,cezasını bugünkü maçla tamamlayacak. 3 maç ceza alan ve ilkini geçen hafta çeken,bugün ise ikincisini çekecek olan Umut ise gelecek hafta deplasmanda yapılacak Kasımpaşa Erok maçıyla cezasını tamamlayacak.

 

Hakemler İstanbul Ve Trakya’dan

Seyrantepe Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak maçın orta hakemi İstanbul’dan Ozan Bileyci. Maçta Kırklareli’nden Can Öztekin ve Tekirdağ’dan Mustafa Çevik yardımcı,İstanbul’dan Serhat Tan da 4.hakemlik yapacak.

Diyarbekirspor,bu sezon 4 iç saha maçında 2 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 7 puan topladı. Darıca Gençlerbirliği ise 4 deplasman maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puanın sahibi oldu.

  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.