“Bölgede çığır açmaya geldik”

“Bölgede çığır açmaya geldik”
Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde Fujitsu Klima Sistemleri bayi açılışı;  dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen eşliğinde gerçekleşti.

Doğu ve Güneydoğu’da ısıtma soğutma üzerine yeni bir değişiklik ve özellik katmaya hazırlanan Fujitsu Klima Sistemleri bayi açılışını Sultan Kösen eşliğinde gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu etkinliğe;  Doğu ve güneydoğu Bölge Müdürü Sinan Malkoç, Gökay Tutulmaz, Adana Bölge Müdürü Serkan Pekkekli’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe katılan davetliler Sultan Kösen’le selfie çektirmek için sıraya girdi.

“Çığır açmaya geldik”

Malkoç, bölgede çığır açmaya geldiklerini belirterek  “Isıtma-soğutma üzerine yeni bir değişiklik, yeni bir tarz ve özellik getireceğimize inanıyoruz. Klima sistemlerimize büyük ölçüde yenilikler getireceğimize güveniz tam. Başka bir markamız olan Fuji Therma olarak da buradayız. Kurumsal olarak; binalarda, otellerde, AVM’lere talip olmaya geldik. Adımızı burada çok iyi bir şekilde duyuracağız.”dedi.

fujitsu2.jpg

“Buradan Kars’a, yetkili servis bayilerimizde sıkıntı yok”

 Bölgede yetkili servis bayilerde herhangi bir sıkıntı olmadığını vurgulan Malkoş sözlerine şöyle devam etti: Buradan Kars’ a kadar bayilik ve servislerimiz mevcut. Isıtma ve soğutma üzerine her türlü ihtiyaç gideriliyor. Diyarbakır’da 3 tane bayi ve servisimiz var. Bölge hızlı bir şekilde merkezi sisteme yönelmiş durumda. Yeni yapılan inşaatlarda bile multi sistemler ön planda geliyor. Alt yapıları yapıldıktan sonra multisistemler yapılıyor. Biz de Fujitsu ve Fuji Therma olan iki markamızla en iyi hizmeti vermek için buradayız. Aksi bir sıkıntı yaşandığı zamanda klima teknolojilerini arayıp yardım ya da şikayetlerini iletebilirler.”

Uzun adamla selfie çektirme kuyruğu

Fujitsu Klima Sistemleri bayi açılışında; dünyanın yaşayan en uzun adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’nda yer alan Mardin’li Sultan Kösen ile selfie çektirmek isteyen davetliler sıraya dizildi. Bazı vatandaşlar cep telefonuyla görüntü ve fotoğrafını çekerken, bazıları da yanında durarak poz verdi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.