Bu da amatör Amed ligi !

Bu da amatör Amed ligi !
Kayapınar Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen sokak futbol turnuvasında format değişikliği yapılarak ‘Amed Futbol Ligi’ adı altında lige çevrildi. Müsabakalar,Haziran ayına kadar devam edecek.

Tesis sorunu kalmayınca

Kayapınar Belediyesi ile Kayapınar Belediyespor Kulübü tarafından 7 yıldır  düzenlenen sokak futbol turnuvası Kayapınar Belediyesi Spor Kompleksi’nin faaliyete girmesi nedeniyle lig formatına dönüştürüldü.

30 takımın katılacağı maçlara ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu takımlar katılacak. Kayapınar Belediyespor yönetim  kurulu üyesi İsa Aslan,tesis sorunu kalmadığı için daha önce turnuva şeklinde yapılan maçları lig boyutuna dönüştürdüklerini söyledi.

Lig 3 gruptan oluşacak

“İlçe sınırlarımızda bulunun okullardaki beden eğitim hocalarıyla bir araya gelerek oluşturduğumuz ligde 30  takım mücadele edecek. “ diyen Aslan,ligin 3 gruptan oluşacağını da kaydetti. Aslan,”Haziran ayına kadar devam edecek lig sonunda guruplarında ilk üçe giren takımlar ödüllendirilecektir. Turnuvaya katılan tüm sporculara spor malzemeleri belediye tarafından karşılandı. Maçları olan takımların maçlara gelip-gitmeleri belediyemiz araçları tarafından yapılıyor. Lig boyunca alt yapı hocaları maçları izleyerek yetenekli gençleri profesyonel takımlarımıza alacağız “ şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.