Bucak: Kadın Meclisi kuracağız

Bucak: Kadın Meclisi kuracağız
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadın meclis üyeleri ve ilçe belediyeleri Eş Başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Eş Başkan Serra Bucak, kuracakları kadın meclisiyle kadın çalışmalarını önceleyeceklerini belirtti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri ve ilçe belediyelerinin kadın Eş Başkanları, Eş Başkan Serra Bucak başkanlığında toplandı. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasındaki toplantıya, ilçe belediyeleri Eş Başkanları ve kadın meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Eş Başkan Serra Bucak, hep birlikte önemli bir seçim atmosferi geçirdiklerini belirterek, “Birçok platformda ifade ettik ama yine de tüm arkadaşların başta kadın arkadaşlar olmak üzere herkesin emeğine sağlık” dedi.

serrrea-bucak-kadin-meclisleri-3.jpeg

‘Kadın çalışmaları önceliğimiz’

Belediye hizmetleri ve çalışmalarının herkesi ilgilendirdiğini kaydeden Bucak, kuracakları kadın meclisinin beş yıl için belediyenin karma meclisini etkileyecek çalışmalar yapacağını ifade etti. Bucak, özellikle kadın boyutuyla başta Kadın Daire Başkanlığı, müdürlükler ve belediye bünyesinde kuracakları kadın meclisi ile ilçe belediyelerinin kadın birimlerinin ilgili müdürlükleriyle kolektif çalışacaklarını vurgulayarak, kadın örgütlülüğü ve kadın çalışmalarının öncelikleri olduğu belirtti. (Büyükşehir Basın)

Kaynak:Büyükşehir Basın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum