Bucak: Kayyım zihniyetine son vereceğiz

Bucak: Kayyım zihniyetine son vereceğiz
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler kapsamında Diyarbakır’da çalışmalarına devam ediyor.

TİGRİS HABER - Seçim çalışmaları kapsamında Sur ilçesine bağlı 12 köyde halkla buluşma gerçekleştirildi. Konvoylar eşliğinde yapılan Köy çalışmalarına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Serra Bucak, Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça, Sur Belediye Eşbaşkan adayları Gulan Önkol ile Adnan Örhan, DBP yöneticileri ve kadınlar katıldı.

dem-serra-bucak-1.jpeg

Bozkuş (İncilin) Köyünde eşbaşkanlar evleri ziyaret etmelerinin ardından köy meydanında kısa bir konuşma yaptı. Köy halkının taleplerini alan eşbaşkanlar, en büyük sorun olan kanalizasyon ve otobüs eksikliğini gidermek için çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Serra Bucak, 8 yıldır belediyelerin atanmış kayyumlar tarafından yönetildiğine dikkat çekerek, bu yeni dönemde halkın desteğiyle kayyum zihniyetine son vereceklerini ifade etti.

dem-serra-bucak-3.jpeg

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Bucak, milletvekili Ceylan Akça, Sur Belediyesi eşbaşkanları ve partililer sırasıyla Hacıdel, Sütağa, Milan, Akören, Xalitan, Nivirtaş, Pîralî, Şikeftin, Tilelek ve K.Akören köylerinde halkla bir araya geldi. Köy çalışması sticker ve DEM Parti'nin yerel yönetimler politikasını anlatan bildirilerin dağıtılması ile sona erdi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.