“Çalmadık Kapı Bırakmıyoruz”

“Çalmadık Kapı Bırakmıyoruz”
AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can, henüz ortada seçim kararının olmadığı dönemde çalışmalara başladıklarını belirterek bu yüzden 24 Haziran seçimleri öncesinde sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.

Can,”İlçe teşkilatımız bünyesinde kurduğumuz koordinasyon merkezi gece gündüz demeden vatandaşın hizmetinde. Çalmadık kapı,gitmedik hane bırakmıyoruz” dedi.

Seçime Sayılı Günler Kala Tempo Arttı

24 Haziran’da yapılacak erken genel seçime sayılı günler kala siyasi partilerde seçime yönelik çalışmalar devam ediyor. Milletvekili adaylarının belli olmasından sonra çalışmaların temposu daha da hızlandırıldı.

AK Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can, ilçe teşkilatı bünyesinde oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi  aracılığı ile vatandaşlara hızlı şekilde ulaşmak için çaba harcayarak bunda da başarılı olduklarını söyledi. Can,henüz ortada seçim kararının olmadığı dönemde çalışmalara başladıklarını belirterek bu yüzden 24 Haziran seçimleri öncesinde sıkıntı yaşamadıklarını kaydetti.

“Bize Düşen Çalışmak, Zafer Allah’ındır”

Can,”Siyaseti halkla birlikte yapmayı ilke edinen bir yapımız var. Ayrım yapmaksızın vatandaşımızın her türlü sorunu bizim sorunumuz,onu çözmek de bizim görevimizdir. İlçe teşkilatımız bünyesinde kurduğumuz koordinasyon merkezi gece gündüz demeden vatandaşın hizmetinde. Çalmadık kapı,gitmedik hane bırakmıyoruz. Milletvekili adaylarımızla beraber de sahadayız ve her yere ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Bize düşen çalışmak,herkese ve her kesime ulaşmak. Zaferi tayin etmek ise Allah’ın işi. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da hak ettiğimiz, beklediğimiz sonuçları elde etmiş olacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.