DEM Parti: Çirkin ithamların muhatabı değiliz

DEM Parti: Çirkin ithamların muhatabı değiliz
DEM Parti Ankara İl Örgütü, AK Partili Bala Belediye başkan adayı Ahmet Buran’ın seçmenlerin kendisini destekleyeceği yönünde yaptığı açıklamayı yalanlayarak “Çirkin ithamların muhatabı değiliz" dedi.

TİGRİS HABER - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Ankara İl Örgütü, AK Partili Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran’ın katıldığı bir canlı yayında ortaya attığı "DEM Partililer bize oy verecek" iddiası üzerine basın açıklaması düzenledi. Bala Seçim Bürosu önündeki açıklamayı DEM Parti Ankara İl Eşbaşkanı Fatin Kanat yaptı. Açıklamaya DEM Parti MYK Üyesi Canan Çalağan’ın yanı sıra parti üyeleri ve Bala sakinleri katıldı.

‘ÇİRKİN İTHAMLARIN MUHATABI DEĞİLİZ’

Kanat, son günlerde çeşitli kanal ve mecralarda DEM Parti’ye yönelik yıpratılma amaçlı, gerçekliği olmayan çeşitli iddiaların ileri sürüldüğünün altını çizerek, "Bunlardan biri de Bala'nın mevcut AKP'li belediye başkanı Ahmet Buran'nın bir televizyon programında, DEM Partililerin Bala'da, sonradan yalanlamış olsa da, kendisini desteklediğine yönelik spekülasyonudur. Bunun ve bu spekülasyon üzerinden partimize yönelik çirkin ithamların muhatabı olmadığımızı tekrar tekrar belirtiriz. Partimizin Bala'da yerel aday çıkarmadığı doğrudur. Aynı şekilde yeni dönem ilçe örgütümüz tam olarak oluşmadığı için Polatlı'da da aday çıkarmadık. Ankara'da aday çıkarmadığımız bir başka ilçe de Yenimahalle'dir. Bu istisnai tutumumuzun nedeni de CHP dâhil, herhangi bir partiyle kurduğumuz ittifak değildir. Merkezi Seçim Komisyonumuzun yaptığı istişareler sonucunda almış olduğu bir karardır. Bunun dışında Ankara'da 21 ilçede adaylarımız vardır ve büyükşehir adaylarımızla birlikte çalışmalarına devam etmektedirler" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.