DEM Parti’den halk oylamasına katılım çağrısı

DEM Parti’den halk oylamasına katılım çağrısı
DEM Parti Diyarbakır İl Eşbaşkanları, yarın Diyarbakır’da yapılacak büyükşehir belediye eşbaşkan adayları ve ikinci tura kalan belediye eşbaşkan adaylarının seçimi için delegeleri oy kullanmaya çağırdı.

TİGRİS HABER - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 31 Mart Mahalli yerel seçimlerinde adaylarını belirlemek için ön seçimlerini sürdürüyor. Diyarbakır’da 4’ü merkez 17 ilçede kurulan sandıklarda yaşanan teknik eksiklikler nedeniyle Diyarbakır Büyükşehir Belediye (DBB) Eşbaşkanlığı aday adayları arasında yapılan ön seçim iptal edildi. DEM Parti Diyarbakır Seçim Koordinasyonu tarafından organize edilen seçimler bir kez daha yenilecek.

Yarın Diyarbakır ‘da 4’ü merkez 17 ilçede bir kez daha büyükşehir belediye eşbaşkanı aday adayları ve ikinci tura kalan ilçe belediye eşbaşkanları için sandık kurulacak. Delegeler hem ilçe belediye eşbaşkanlarını hem de Diyarbakır Büyükşehir Belediye eşbaşkan adaylarını belirlemek için sandığa gidecek.

Nerelerde sandıklar kurulacak?

Kayapınar Zirve Düğün Salonu’nda, Yenişehir Kaplan Düğün Salonu, Bağlar Geterler Düğün Salonu, Sur’da Nilgün Düğün Salonu,Ergani) Taş Kardeşler Düğün Salonu, Silvan Gold Park Düğün Salonu, Hani’de ise Merkez Kıraathanesi’nde oylama işlemi yapılacak.

Diyarbakır’ın diğer 10 ilçesinde ise ön seçimler DEM Parti İlçe Örgütü binalarında yapılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.