Dicle Belediye Başkanı AK Partiye geçti

Dicle Belediye Başkanı AK Partiye geçti
Diyarbakır’da, HDP’nin Kürt parti ve oluşumları ile yapılan ittifak ile seçilen ve bir kaç ay önce HDP’den ayrılan Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören AK Parti’ye geçti. Aygören’e rozetini Erdoğan taktı.

TİGRİS HABER- Bir süre önce HDP’den istifa eden Diyarbakır'ın Dicle İlçe Belediye Başkanı Felat Aygören'in AK Parti'ye katıldığı duyuruldu. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Aygören'e rozeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı. AK Parti'ye katılan isimler arasında 13 Ağustos 2020'de HDP'den istifa eden Diyarbakır'ın Dicle İlçe Belediye Başkanı Felat Aygören'in olması dikkat çekti.

Dicle ve Yavuzkemal Belediye başkanları AK Partiye katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz İl Başkanları Toplantımız'da Diyarbakır Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören ve Giresun Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal, AK Parti ailemize katıldı. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Rozet takma törenine Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Oyan Eronat, İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın’da katıldı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.