Dicle Üniversitesi'nden Nöroyolculuk sempozyumu

Dicle Üniversitesi'nden Nöroyolculuk sempozyumu
DÜ Tıp Fakültesi Tıp Öğrencileri tarafından "Nöroyolculuk: Beyin İzleri, Vaka Öyküleri ve İlham Veren İçerikler Sempozyumu" gerçekleştirildi.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Öğrencileri tarafından Kardiyoloji Konferans Salonu'nda Doç. Dr. Aysun Ekinci başkanlığında, öğrenci Enes Nurullah Yasak koordinatörlüğünde, "Nöroyolculuk: Beyin İzleri, Vaka Öyküleri ve İlham Veren İçerikler Sempozyumu" gerçekleştirildi.

Sempozyuma Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahfer Güloğlu ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Kelle olmak üzere akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sempozyumun birinci günü, Doç. Dr. Aysun Ekinci'nin "Duyguların Biyokimyası" oturumuyla başladı. Uzm. Dr. Haçım Hizol'un, "Bir Doktorun Hukuki Hakları" konulu oturumunun ardından Dr. Güven Akçay tarafından, "Nörolojik Hastalıkların Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar" oturumu gerçekleştirildi.

Afet tıbbı konusunda Türkiye'nin önemli isimlerinden olan Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever tarafından gerçekleştirilen, "Afet Tıbbı'na Giriş ve Ezilme Sendromu" ve "Afete Hazırlık" oturumlar yoğun ilgi gördü. Sempozyumun ikinci gününde ise Prof. Dr. Mehmet Uğur Çevik'in "Baş Ağrıları", Prof. Dr. Tevfik Erhan Coşan'ın, "Bilinç ve Kuantum Fiziği" ve "Beynin Evrimi", Op. Dr. Tuğba Akçaoğlu'nun, "Jinekolojik Açıdan Nöropplastisite", Arabulucu, Avukat Sunay Akyıldız'ın, "Adli Psikiyatri ve Hukuk", Doç.Dr. Pınar Aydın Öztürk'ün, "Sanat ve Nöroşirürji" konulu oturumları yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.