Diyarbakır AK Parti’de aday açıklaması Çarşamba’ya ertelendi

Diyarbakır AK Parti’de aday açıklaması  Çarşamba’ya ertelendi
Haftalardır 31 Mart’ta yapılacak Yerel seçimler için ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaktan aday belirleme konusunda ketum davranan AK Parti’de Salı günü yapılması beklenen aday tanıtım toplantısı, Çarşamba gününe ertelendi.

TİGRİS HABER - 31 Mart Yerel seçimlerine 2 aydan az bir süre kala siyasi partiler Diyarbakır’da büyükşehir ve ilçe belediyelerin açıklamaya başladı.

Sadece Diyarbakır’da büyükşehir Belediye başkan adayını açıklayan AK Parti’nin, ilçe belediye başkan adaylarını Salı günü (yarın) açıklaması bekleniyordu. Salı günü saat 17.00’de Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan V. Efkan Ala’nın da katılacağı toplantı Çarşamba gününe ertelendi.

Ocak: “Diyarbakır’ımıza yakışır AK Kadroları açıklayacağız”

AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak, adaylarla ilgili sık eleyip ince dokudukları için açıklamanın biraz geç olduğunun altını çizerek, “Yaptığımız istişareler ve görüşmeler sonucu belirlediğimiz adaylarımızı Salı günü açıklamayı planlamıştık. Ancak, o gün Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat Depremi’nin 1. Yıldönümü olduğu için Çarşamba gününe ertelemeyi uygun gördük. Öyle iddia edildiği gibi Ne il teşkilatımızda ne de Milletvekilleri arasında bir görüş ayrılığı yok. Biz bir aileyiz. Çarşamba günü saat: 17.00’da Diyarbakır’ımızı en iyi şekilde yönetecek AK Kadrolarımızı açıklayacağız. Tüm partililerimizi Sayın Genel Başkan V. Efkan Ala’nın katılacağı Aday tanıtım toplantısına davet ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.