Diyarbakır Emniyet Müdürü: Görevimin başındayım

Diyarbakır Emniyet Müdürü: Görevimin başındayım
Görevden alındığı öne sürülen Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, şehit polis Mehmet Uyar için yapılan cenaze töreninde konuştu.

 

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde dün gece devriye görevi yapan polis otomobiline düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis şehit olmuş, yoldan geçen bir sivil vatandaş da hayatını kaybetmişti.

Şehit polis memuru Mehmet Uyar (30) için bugün Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde tören yapılıyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ BÖĞÜRCÜ: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Törene, görevden alındığı haberleri çıkan Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü de katıldı ve yaptığı konuşmada bu iddiaları yalanladı. Böğürcü "Görevler alınır, görevler verilir. Bizim görevimizin başındayız. Çıkan haberler moral bozmaya yönelik." dedi.

Böğürcü'nün açıklamaları şöyle:

"Moralimizi bozmaya, sinirlendirip hata yaptırmaya çalışan bu tip haberler, mücadelemizi azmimizi eksilttirmeyecektir. İçinde bulunduğumuz dönem, zor bir dönem. Biz burada dahili ve harici hainlerle savaşıyoruz. Bir tarafta hainliğin ve kalleşliğin sembolü bölücü terör örgütü, diğer ve her tarafta insani ve devlet değerlerine adice saldıran, maneviyatı ve morali bozmaya çalışan zavallılar. Devletin gücü hepinizle mücadele etmeye yetecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.