Diyarbakır Kayapınar’da Tekel arkasındaki rezalet!

Diyarbakır Kayapınar’da Tekel arkasındaki rezalet!
Diyarbakır’ın en gelişmiş bölgesi olan Kayapınar ilçesi sınırlarındaki yerleşim alanında logar tıkandı, taşan atık su binalar arasında adeta havuz oluşturdu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın en gelişmiş bölgesi olan Kayapınar ilçesi sınırlarındaki yerleşim alanında logar tıkandı, taşan atık su binalar arasında adeta havuz oluşturdu. Kanalizasyon sularından yayılan kötü kokular çevre sakinlerini rahatsız etti. Çevre sakinleri şikâyete rağmen ilgilenen olmadığını dile getirdi.

Watsapp şikâyet hattımıza gönderilen fotoğraflar sızan kanalizasyon sularının bölgeyi nasıl tehdit ettiğini açık bir şekilde gösteriyor. Tekel arkası olarak bilinen bölgede demiryolları hattına yakın yerleşim alanı olduğu belirtilen alanın hali gerçekten ürkütücü.

Şikayet hattına atılan bilgide vatandaş, olayı şöyle anlattı;

“Size attığım fotoda görüldüğü gibi, yaklaşık 15 gündür kanalizasyon, atık kirli su, logar tıkanması sonucu çevreye yayılmaktadır. Etrafa kötü bir koku yayılmakta ve halk sağlığı açısından risk oluşturmaktadır.

Gerekli mercilere ben ve birçok komşularım ihbarda bulunmamıza rağmen herhangi bir çözüm bulunmamıştır, sorun devam etmektedir.

Bu atık kirli kanalizasyon burada ciddi bir sorun ve rahatsızlığa sebep olmaktadır. Bu atık su kötü koku ve hastalık yaydığı yetmiyormuş gibi bir de yeraltından sızarak bina temellerine ve su kuyularına sızmaktadır. Sizden ricam bu durumu haber yapmanızdır”

Bakalım, şikayete rağmen olay yerine gitmeyenler kimler, ya da belediyelerin hangi birimleri bu pisliği ortadan kaldıracak. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum