Diyarbakır otelcileri yeni başkanını seçti

Diyarbakır otelcileri yeni başkanını seçti
Diyarbakır Otelciler ve Turizm Derneği (DOTED) 1.Olağanustü Genel Kurulu, Kentte bulunan tüm otel işletmeleri ve turizmcilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Başkanlığa Deniz Güler seçildi.

TİGRİS HABER - DOTED üyelerinin ve turizmcilerin yoğun katılım gösterdiği Olağanüstü Genel Kurul yoklama, açılış, Divan heyeti seçimi, Yönetim kurulunun faaliyet ve denetim kurulunun iç denetim raporlarının okunması ve genel kurulca onaylanmasının ardından Dernek Organlarının seçimi gerçekleştirildi.

Başkanlığını Diyarbakır’da otel işletmeleri bulunan İş İnsanı Deniz Güler’in yaptığı tek liste ile gidilen Diyarbakır Otelciler ve Turizm Derneği (DOTED) seçiminde Yönetim Kurulu Başkanlığına Deniz Güler, Başkan Yardımcılığına Ömer Yüksel, Sayman Üye Ruhi Özer, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Mehmet Sakin Malkoç ve İhsan Akkaya getirildi.

fb05593a-98fc-4f55-8d35-8f3706d334c9.jpgYapılan seçimin ardından Üyelere yönelik konuşan DOTED’in yeni Başkanı Deniz Güler,35’i Turizm İşletme Belgeli,75 ‘i Basit Konaklama Turizm Belgeli toplam 110 Otelin bulunduğunu belirterek,’’ 5 Bin 276 oda ve 10 bin 473 yatak kapasiteli Diyarbakır ilimizde kentimizi ziyaret eden Yerli ve yabancı misafirlerimiz ilimize gelip konakladığın da onları en iyi şekilde ağırlamanın çabası içerisinde olacağız dedi.

Otel İşletmelerinin durumu, donanımları, nitelikli iş gücü ile sektörel açıdan bölgede iyi bir noktada bulunduklarını belirten, Başkan Güler, Göreve yeni seçilen yönetim kurulumuz, dernek üyelerimizle ve tüm turizm bileşenleriyle beraber kent turizmin gelişimine katkı sunmak, bizlerle birlikte olan turizm Acentalarımızın hedeflerine ulaşabilmeleri için projeler üretip birlikte çalışacağız.’’ şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.