Diyarbakır semalarında korkutan uçuş!

Diyarbakır semalarında korkutan uçuş!
 Özel Haber
Diyarbakır’da 10 gün boyunca devam eden sisli hava kara yolunda olduğu kadar hava yolu trafiğinde de aksamalara neden oldu.

TİGRİS HABER- Diyarbakır’da 10 gün boyunca devam eden sisli hava kara yolunda olduğu kadar hava yolu trafiğinde de aksamalara neden oldu. Diyarbakır havalimanına inemeyen uçaklar çevre illere yönlendirildi. Alçak uçuşa geçen uçakların kent üzerinde tur atarken çekilen fotoğrafları ise yürekleri ağızlara getirtti.

tehlikeli-ucus-4.jpegYoğun sisten dolayı iniş yapamadığı için pisti es geçen uçaklar şehir üzerindeki tehlikeli uçuşu objektife yansıdı. Kent ve uçaktakiler nasıl bir tehlike atlattı?

tehlikeli-ucus-1.jpeg

Pisti pas geçen ve çevre illere yönlendirilen iki uçağın aynı anda aynı güzergâhta ilerleyişini Diyarbakır’ın fotoğraf sanatçısı Nizamettin Pirinççioğlu görüntüledi.

Fotoğraf sanatçısı Nizamettin Pirinççioğlu’nun kadrajına yansıyan karelerde daha büyük tehlikenin havada yaşandığını ortaya koydu.

tehlikeli-ucus-2.jpeg

Bilindiği üzere sisli günlerde özel bir jet Diyarbakır hava limanına iniş yaptıktan sonra pistten çıkmış, çamura saplanmıştı. Diyarbakır hava limanı 2 gün uçuşlara kapanmış, temizlik yapıldıktan sonra tekrar normale dönmüştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum