Diyarbakır, yeşil-kırmızı bayraklarla donatıldı

Diyarbakır, yeşil-kırmızı bayraklarla donatıldı
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta deplasmanda Kastamonuspor'u 1-0 yenerek liderliğini devam ettiren Amedspor, Diyarbakır’da büyük coşku yarattı. DTSO Başkanı Mehmet Kaya’nın ‘Kenti bayraklarla donatın’ çağrısı ise halktan destek gördü.

Özel-Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Sezonun bitmesine 3 hafta kala 2. sıradaki rakibiyle puan farkını 6'ya çıkaran Amedspor'un başarısı Diyarbakır'da büyük sevinç yarattı. Esnaf ve yeşil kırmızılı taraftarlar, kentin en işlek cadde, kavşak, üst geçit ve işyerlerine astığı yeşil kırmızı renkli bayrak ve afişlerle, şampiyonluk yolunda Amedspor'a başarı dileklerini duyuruyor.

diyarbakir-yesil-kirmiziya-burundu-2.jpeg

Kayanın çağrısı karşılık buldu

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya'nın çağrısı karşılık buldu. Diyarbakır kent merkezinde önemli noktalara yeşil kırmızılı bayrak ve afişler asan vatandaşlar, Amedspor'a şampiyonluk yolunda başarı diliyor. İlk olarak Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişine büyük bir Amedspor bayrağı asıldığı görüldü.

diyarbakir-yesil-kirmiziya-burundu-5.jpeg

Aynı zamanda Amedspor'un forma sponsorluğunu da yapan Hacıbaba Pastaneleri de, 20x20 büyüklüğünde dev bir bayrağı 5 katlı binasına astı.

diyarbakir-yesil-kirmiziya-burundu-6.jpeg

Kendi şubesinin de bulunduğu tesisler mevkiindeki binanın yan tarafına asılan büyük afişte, "Amedspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz" denildi.

Kent şampiyonluk havasında

Merkez Kayapınar, Yenişehir, Bağlar ve Sur ilçelerinin önemli kavşak ve noktalarında da esnaf ve bazı firmalar tarafından üzerinde, "Amedspor'a şampiyonluk yolunda başarılar" yazılı pankart ve afişler asıldığı görüldü.

diyarbakir-yesil-kirmiziya-burundu-9.jpeg

Kentin önemli kavşaklarının yeşil kırmızılı afiş ve bayraklarla süslenmesi, taraftarı da şampiyonluk havasına soktu.

Fotoğrafların Tamamı için tıkla:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.