Diyarbakır’a turist rehberi ilgisi

Diyarbakır’a turist rehberi ilgisi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yöresel lezzetlerin turizm programlarına dâhil edilmesi ile yeni rotaların ve kültürel değerlerin turizme kazandırılması amacıyla bölgedeki turist rehberlerini ağırladı.

TİGRİS HABER - Esnaf ve Sanatkâr İşleri Daire Başkanlığı, turizmin gelişmesine katkı sunmak amacıyla Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde faaliyet gösteren turist rehberleri ve seyahat acentelerini Diyarbakır’da buluşturdu.

Program kapsamında turist rehberleri ve seyahat acenteleri temsilcileri İçkale Müze Kompleksi, Hz. Süleyman ve 27 şehit sahabe kabirlerinin bulunduğu alan, Ulu Camii, Hasanpaşa Hanı, Kervansaray (Deliller Hanı), Gazi Köşkü ve Diyarbakır Kent Müzesini gezdi.

Vali Ali İhsan Su rehberlerle buluştu

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su ile Genel Sekreter Abdullah Çiftçi, Ongözlü Köprü de yer alan Diyar-ı Lezzet tesislerinde Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası(ŞURO) Başkanı Merve Ofluoğlu, TURSAB Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu temsilcileri, turist rehberleri ve acente temsilcileri ile bir araya geldi. Vali Ali İhsan Su ve katılımcılarla kent turizmi hakkında fikir alışverişinde bulundu.(Büyükşehir Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.