Diyarbakırbekirspor'da Moraller Yerinde

Diyarbakırbekirspor'da Moraller Yerinde
Diyarbakırbekirspor'da Moraller Yerinde

Diyarbekirspor teknik direktörü Metin Altınay, takım olarak hak ettikleri yerde olmadıklarını belirterek en kısa zamanda zirve yarışının içinde olacaklarını söyledi.


 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor teknik direktörü Metin Altınay, Diyarbakır'ın futbolda önemli bir geçmişi olan büyük bir camia ve şehir olduğunu belirtti.

Altınay, Diyarbakır'a gelen takımların buranın zor bir deplasman olduğunu hissetmesi gerektiğini vurguladı. Altınay; "3 yıl üst üste final oynayarak 2. Lig'i kılpayı kaçıran bir camia var. Haliyle beklentiler yüksek oluyor. Potansiyelini bildiğim bir camia olduğu için gelmeyi seve seve kabul ettim. Takım lige iyi başlayamadı, üstteki takımlarla aramızda biraz puan farkı oluştu ama biz takım kalitemizle bunu aşacağımıza inanıyoruz. Diyarbekirspor, üst üste iyi sonuçlar alarak en kısa zamanda zirve yarışının içinde olacak ve lig sonunda da arzuladığı başarıya ulaşacak" dedi.

 

Takımın kaliteli bir kadroya sahip olduğunun altını da çizen Altınay, "Takımda bildiğim oyuncular var. Diğer oyuncularımız da şampiyonluk hedefini yakalayabilecek kapasite ve kalitede oyuncular. Maltepespor maçı bizim için dönüm noktasıydı. Belki çok iyi oynayamadık ama galip gelmesini bildik. Rakibimiz de bu maça dönüm gözüyle bakıyordu. Yeni bir teknik heyetle ve kadro dışı bıraktıkları oyuncuları affederek yeni bir hava ile geldiler. Kazanmasını bildik. Bizim için iç saha deplasman fark etmez. Ankara'daki Adliyespor maçına 3 puan için hazırlanacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.