Diyarbakır’da Cimbom köyü

Diyarbakır’da Cimbom köyü
Diyarbakır’ın Çınar İlçesine bağlı Altunakar Köyü’nde oturan ve nüfusunun büyük bir bölümü gibi fanatik Galatasaray taraftarı olan 3 akraba, Galatasaray’ın 23. Kez şampiyon olması nedeniyle evlerini sarı-kırmızıya boyadı.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Çınar İlçesine bağlı Altunakar Köyü’nde oturan ve nüfusunun büyük bir bölümü gibi fanatik Galatasaray taraftarı olan 3 akraba, Galatasaray’ın 23. Kez şampiyon olması nedeniyle evlerini sarı-kırmızıya boyadı. Yıllardır Galatasaray’a gönül bağlayan Ruhi, Metin ve Medeni Altunakar, çocuklarına da Galatasaray aşkını aşılamış.

Diyarbakır’ın Çınar İlçesine bağlı 20 haneli Altunakar Köyü’nde oturan Ruhi, Metin ve Medeni Altunakar, Galatasaray'ın Süper Lig'de 23'üncü kez şampiyon olması ve takımına olan sevgisi nedeniyle evlerini sarı ve kırmızı renklere boyattı. Akraba Altuankarlar, ayrıca evininin girişine taş işleme ile 'Cim Bom’un logosunu yazdırdı.

gaslatasarayli-vatandas-evini-sari-kirmizi-1.jpegGalatasaray şampiyonluğu kesinleştiği için evini sarı kırmızıya boyattıkların belirten Ruhi Altunakar, "Galatasaray sevdamız çok küçük yaşlardan itibaren başladı. Bu nedenle evimi tutkunu olduğum sarı ve kırmızı renklere boyattım. Sarı ve kırmızı renk artık kanıma işlemiş. Bundan vazgeçemiyorum. Ben boyattıktan sonra amca çocuklarım Metin ve Medeni de evlerini sarı-kırmızıya boyattı. Bu sene Cumhuriyetin 100'üncü yılındaki bu şampiyonluk bizim için ayrıca önemli" dedi.

Icardi’yle tanışmak istiyorum

Akraba olan köy sakinlerinin hepsi de evlerini de sarı-kırmızıya boyatmayı düşünüyor. Başta Mauro Icardi’yi olmak üzere tüm futbolcuları sevdiğini ifade eden Ruhi Altunakar onunla tanışmak istediğini söyledi.

Babası Ruhi Altunakar gibi fanatik Galatasaray hayranı olan küçük kızı da, sarı-kırmızıya boyanan evlerinin önünde Icardi’nın gol attıktan sonraki pozunu yaptı. Bir gün gönül verdiği takımının maçını canlı izlemek istediğini belirten Küçük Altunakar, Galatasaray futbolcuları çok sevdiğini ve maçlarını kaçırmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum