Diyarbakır’da “Polis darp etti” iddiası

Diyarbakır’da “Polis darp etti” iddiası
Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde motosikletli yunus ekiplerine çarptıktan sonra kaçan ve daha sonra yakalanan 2 kişiden birinin, getirilme sırasında polis tarafından darp edildiğini iddia edildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde, motosikletli yunus ekibine çarptıktan sonra kaçan araçtaki 2 kişinin yakalandığı bildirildi. Yakalanan kişilerden 17 yaşındaki E.E., Çocuk Şube Müdürlüğü’ne getirildiği sırada darp edildiğini iddia etti. Diyarbakır Valiliği konu ile ilgili yaptığı açıklamada, olayın soruşturulduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Fırat Bulvarı'nda bir aracın motosikletli yunus personeline çarptıktan sonra kaçtığı belirtildi.

Olaya karışan araç sürücüsü ve bir kişinin yakalandığı, 1 kişinin ise polis ekiplerince arandığı ifade edilen açıklamada, "Kazada yunus personeli hafif yaralanmış ve taburcu edilmiştir. Ehliyetsiz, 17 yaşındaki R.M'de kazadan dolayı herhangi bir yaralanma söz konusu değildir. 17 yaşındaki E.E, baş kısmında basit tıbbi müdahale ile giderilebilir, birkaç kesi ve yüzeysel çizik şeklinde rapor verilerek, taburcu edilmiştir. E.E, yakalama ve Çocuk Şube Müdürlüğüne getirilme esnasında polisler tarafından darp edildiğini iddia etmekte olup, konu hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi. (AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.