Diyarbakır’da ‘Şampiyon Amed’ sesleri yankılanıyor

Diyarbakır’da ‘Şampiyon Amed’ sesleri yankılanıyor
Liglerin bitimine az bir zaman kala Diyarbakır’ı da şampiyonluk heyecanı sarmaya başladı.

TİGRİS HABER - Liglerin bitimine az bir zaman kala Diyarbakır’ı da şampiyonluk heyecanı sarmaya başladı. Kentte ‘Şampiyon Amed’ sesleri yankılanırken, Amedspor camiası yarın oynanacak Karaman FK maçına kilitlendi. Bu karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmak isteyen Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ilk kez ligden direk çıkıp şampiyonluk avantajı yakalandığını, bu durumu değerlendirmek istediklerini söyledi.

Bir haftadır Seyrantepe Şılbe tesislerinde Karaman maçının hazırlıklarını sürdüren Amedspor, bugünde aynı sahada hafif bir idman yaptıktan sonra yarın oynayacağı Karaman maçı için dinlenmeye çekilecek. Amedspor’lu futbolcular hafta boyunca kentte dolaşarak taraftarları yarın oynayacakları maça davet etti. 33 bin kişilik stadyumun taraftarlarca doldurulmasını isteyen futbolcular, aynı zamanda taraftara ücretsiz biletler dağıttı.

bakkal-amedspro-3.jpgKulaklar Ege’de olacak

Zirve mücadelesi veren Amedspor, kendi sahasında oynayacağı Karaman maçını kazanma hesapları yaparken, diğer yandan

ve 30 ‘bine yakın muhteşem taraftarları önünde Yarın Saat 14.00 'te karşılaşacağı Karaman FK spor maçından mutlak galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda bir adam daha yaklaşmak istiyor. Yeşil Kırmızı takım sahada mücadele ederken, tribünden izleyen taraftarların Gözleri Karaman spor maçında, Kulakları ise Ege Bölgesinde olacak. Amedspor,

Bakkal: İlk kez direk çıkma avantajı var

Zirve mücadelesi veren Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, şampiyonluk yolunda direk çıkma mücadelesine ilk kez bu kadar avantajlı olarak yaklaşıldığını, bunu kullanmak istediklerini söyledi. Yarınki maçı kazanarak, rakiplerinin kaybetmesini bekleyeceklerini söyleyen Mesut Bakkal, Ege bölgesinde oynanacak iki maçın sonucunun hedefleri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Rakipleri Kastamonuspor’un Denizli’de, Iğdır’ın ise Menemen karşısında alacağı sonuçların şampiyonluğun kaderinde önemli etken olacağını söyleyen Bakkal, iki yerden de gelecek müjdeli haberin kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

‘Tek ses tek yürek olalım’

Bakkal, “Yarın kendi sahamızda karşılaşacağız Karaman FK maçının hazırlıklarını tamamladık. Bütün hesaplarımı yaptık, bu maçı kazanmak istiyoruz. Alacağımız 3 puan son derece önemli. Futbolcularımız bu hafta boyunca taraftarı tribüne davet etti. Takım olarak şampiyonluk yolunda bu kadar avantajlı yaklaşmışken, taraftarlarımızın da yanımızda olmasını istiyoruz. Karaman FK maçının her dakikasında ve özellikle 21, 44 ve 75’inci dakikalarında Tek nefesle, tek sesle ve hep birlikte tek yürek olarak stadyumu inleterek bir karnaval havasında geçirelim. Bütün avantajları kullanmak istiyoruz. Hep birlikte mutlu sonu yakalayalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.