Diyarbakırlı Milli Karateci, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor

Diyarbakırlı Milli Karateci, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor
Ankara Gazi Üniversitesi öğrencisi Diyarbakırlı Milli Karateci Sena Kızılaslan, 21-25 Nisan 2025 tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenecek Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası hazırlıklarının Diyarbakır bölümünü tamamladı.

Özel Haber -Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Ankara'da Gazi Üniversitesi BESYO öğrencisi ve Milli Karatesi Sena Kızılaslan, bayram tatilini geçirmek üzere geldiği memleketi Diyarbakır'da da boş durmadı. Burada da hazırlıklarına devam eden başarılı karateci Kızılaslan, bayram tatili boyunca çalışmalarına ara vermeden sürdürdü. Türkiye ve Balkan Şampiyonluğu da bulunan Diyarbakırlı sporcu Sena Kızılaslan, Türkiye Karate Milli Takım ve Bölge Antrenörü Mehmet Yazar nezaretinde çalışmalarına devam etti.

diyarbakirli-milli-karateci-5.jpgDiyarbakır'daki çalışmalarını tamamlayan Kızılaslan, şampiyona hazırlıklarına Ankara’daki Başkent çınarspor Kulübünde Türkiye Eski Karate Milli Takım Teknik Direktörü ve Ankara Karate İl Temsilcisi Cengiz Çınar ile devam edecek.

diyarbakirli-milli-karateci-3.jpg

Ankara Gazi Üniversitesi öğrencisi ve Türkiye ile Balkan Şampiyonluğu bulunan Milli Karateci Sena Kızılaslan, Türkiye Karate Milli Takımı adına birçok uluslar arası ve Avrupa şampiyonasında Türkiye'yi temsil etti. Bu yıl Ankara Gazi Üniversitesi adına ilk kez Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası'na katılacak. Eğitim gördüğü okulunu ilk kez temsil edeceği için mutlu olduğunu belirten Kızılaslan, "Hem mutlu hem de çok heyecanlıyım.

diyarbakirli-milli-karateci-1.jpg

Daha önce ülkemizi Avrupa'da ve balkanlarda birçok kez temsil ettim ve başarılı sonuçlar aldım. Ama ilk kez bir üniversite adına ve ilk kez bir şampiyonaya katılacağım. Nevşehir'de yapılacak şampiyonada okulum adına başarı kazanmak istiyorum. En büyük hedefim Gazi Üniversitesi'nde Avrupa'da temsil etmeyi çok istiyorum. İnşallah bunu başarırım. Hazırlık döneminde bana yardımcı olan ailem başta olmak üzere Diyarbakır ve Ankara'daki hocalarıma da ayrıca teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.