Diyar’da İsmet Yılmaz Dönemi

Diyar’da  İsmet Yılmaz Dönemi
Diyarbekirspor’da sportif direktörlük görevine daha önce Diyarbekirspor ve Diyarbakırspor’da görev yapmış olan İsmet Yılmaz getirildi. Kamp tarihi 11 Temmuz olarak değiştirildi.

Kulüpten Resmi Açıklama Yapıldı

Diyarbekirspor’da sportif direktörlük görevine daha önce Diyarbekirspor ve Diyarbakırspor’da görev yapmış olan İsmet Yılmaz getirildi. Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,”Profesyonel futbol takımımızın sportif direktörlük görevine daha önce kulübümüzde ve Diyarbakırspor'da görev yapmış olan İsmet Yılmaz getirilmiştir. Kulüp başkanımız Bilal Kadayıfçıoğlu ve onursal başkanımız Feyzi İlhanlı'nın görüşerek anlaştığı İsmet Yılmaz'a görevinde başarılar diliyoruz” denildi.

Kampın Başlama Tarihi İki Gün Uzatıldı

Bu arada daha önce 9 Temmuz olarak açıklanan Diyarbakırspor’un sezon başı kamp başlama tarihi değiştirildi. Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yapılacak kamp çalışmalarının 11 Temmuz’da başlayacağı bildirildi. İlk iki etabı burada gerçekleşecek olan kampın son etabı ise Afyon’da yapılacak. Takım, 23 Ağustos’ta kamp sürecini tamamlayacak.

Transfer çalışmaları ise devam ediyor. Sportif Direktör İsmet Yılmaz,teknik direktör Bülent Akan ve yöneticiler dün İstanbul’da konuyla ilgili toplantı yaptı. Transferde bir hafta içinde somut gelişmeler yaşanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.