Duran’a İhraç Yok

Duran’a İhraç Yok
Duran’a İhraç Yok

 

 

Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan,cinsel içerikli uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan 2.Amatör’deki Diyarbakırspor’un başkanı Abdülkadir Duran hakkında işlem yapma yetkileri olmadığını söyledi. Dayan,”Bu şahsi bir durum ve bizim her hangi bir karar verme yetkimiz yok” dedi.

 

 ‘Özel Hayat Alanına Giriyor’

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan,bir süre önce ortaya çıkan ve spor kamuoyunun büyük tepkisini çeken Diyarbakırspor başkanı Abdülkadir Duran’ın cinsel içerikli uygunsuz görüntülerinden sonra neden bu şahıs hakkında ihraç işlemi yapmadıklarına yönelik eleştirilerin yersiz ve haksız olduğunu söyledi. Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra Galatasaray kulübü bu şahsın kongre üyeliğini iptal ederek futbol okulu ile ilgili yetkisini geri alırken,ASKF Başkanı Dayan özel hayat alanına giren bu konuda işlem yapma yetkileri olmadığını söyledi.

 

‘Kötü Niyetli Yorumlar Yapılıyor’

Görüntüleri asla tasvip etmediklerini belirten Dayan,”Söz konusu bu durumun şahsi bir durum olduğunu ve federasyonumuzun kişilerin özel hayatı ile ilgili yapacağı her hangi bir olaydan sorumlu tutulamayacağını ,kulüplerle ilgili sportif konularda karar verme yetkisi olduğunu bildikleri halde ferdi olan ve federasyonumuzu ilgilendirmeyen bu kabul edilemez ve desteklenmeyecek ahlak dışı davranışa destek veriyormuşuz gibi gösterilip kamuoyu yanıltılarak federasyonumuza karşı kışkırtılmaktadır. Sosyal medyada yapılan kötü niyetli paylaşımlarla ilgili hem hukuki yollara başvuracağız hem de bunların bağlı oldukları kulüpler nezninde disiplin mekanizmasını uygulayacağız.” dedi.

 

Haber :Ali Vuranel

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.