Ensarioğlu’ndan Ala’nın çağrısına destek!

Ensarioğlu’ndan Ala’nın çağrısına destek!
İstanbul Bağımsız Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın Diyarbakır’da yaptığı çağrıyı destekledi.

TİGRİS HABER - Ala’nın çağrısının Türkiye açısından oldukça kıymetli olduğu kanısında olduğunu ifade eden Ensarioğlu, Seçimlerin üstü olan ve toplumsal çözülmeye yol açan sorunların sağduyu zemini yakalanarak tartışılması geleceğe duyarlı olan tüm çevrelerin beklentisi olduğunu söyledi.

Salim Ensarioğlu, Kronikleşen sorunlar üzerinden siyasi hesap yapan güç merkezlerine karşı toplumsal restorasyon ile cevap vermenin yegane çözümler olduğunu belirterek, “Seçimler gelip geçici ancak sorunlar veya çözümler kalıcıdır. Siyaset; toplumun sorun yaratan değil çözüm üreten platformudur. Bundan dolayı siyasiler de sorunun değil çözümün kendisi olmalıdır. Bütün sorunlar, bütününün parçaları olduğu da unutulmamalıdır. Bugün ülkemizdeki enflasyonist ortam, gergin atmosferden çıkamayışımız ile doğrudan ilişikilidir. Tansiyon düşünce sermaye çevreleri için güvenli alanlar meydana gelecek ve bu doğrudan enflasyonu olumlu yönde etkileyecektir. Ezcümle; kronik hastalıklar tedavi edilmediğinde devamında yeni hastalıklar çıkardığı yaşam ile tecrübe edilmiştir” dedi.

“Zana’nın basına yansıyan açıklamaları kıymetlidir”

Leyla Zana’nın günler önce basına yansıyan açıklamaları da aynı minvalde değerlendirildiği zamanın kıymetli olduğuna değinen Ensarioğlu, şöyle dedi:

“Sayın Zana da Sayın Cumhurbaşkanı’nın bir 4 yıl daha sürecek olan güçlü liderliği gerçeğine vurgu yaparak toplumda umut yaratan ifadeler beyan etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanın güçlü liderliği ile kronik hastalığı tedavi edebilecek donanıma ve güce sahip olduğu gerçeği yadsınamaz.

“Siyaset, çözüm için sorumluluk alabilenlerin işidir”

Siyaset; çözümler için sorumluluk alabilenlerin işidir, ticari amaçlar taşıyanların değil. Bundan dolayı geleceğimizin huzuru için sağduyu zemini yaratma girişimlerini desteklemek ile kalmayıp geçmişten bugüne olduğu gibi bugünden sonra da bu minvalde sorumluluk bilinci ile hareket ettiğim kamuoyunun takdirindedir. Bu sorumluluk bilincinden hareketle Sayın Efkan Ala ve Leyla Zana’nın yapıcı ifadelerinin duyarlı kitlelerin tarafından koşulsuz desteklenmesi gerektiğini buradan açık yüreklilik ile ifade ediyorum.”

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum