Erdoğan siyaseti bırakıyor

Erdoğan siyaseti bırakıyor
Erdoğan, 31 Mart seçimlerinin kendisi için 'bir final' olduğunu söyledi ve ekledi: "Bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecekler için bir emanetin devri olacak" dedi.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu.

Buluşmada, Erdoğan’ın yanı sıra Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci de katıldı.

Erdoğan buraya yaptığı açıklamada "31 Mart benim için bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasında İsrail'i hedef aldı. İsrail yönetiminin bir tehdit olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Netenyahu’nun başında bulunduğu İsrail yönetimi tehdittir" diye konuştu.

Erdoğan, şöyle konuştu:

Emanetin devri olacak

"Ardı arkası kesilmeyecek şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Adeta nefes almaksızın koşturuyoruz. Çünkü benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak. Onun için de hazırlıklarımızı buna göre yapıp, adımı da buna göre atmamız lazım ki çok farklı bakanlara karşı gereken cevabı istiyoruz ki 31 Mart akşamı verelim. 1 Nisan'dan itibaren de yeni bir dönemi inşallah başlatalım."

Gençlere inandığını ve güvendiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, bütün buralarda bir değişim dönüşümü yapalım. Çünkü gözler burada." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum