Erdoğan’ın mitingine zorunlu gidiş!

Erdoğan’ın mitingine zorunlu gidiş!
Merkez Bağlar İlçe Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren 5 Nolu Aile Destek Merkezi'nde görev yapan usta öğreticiler ve kursiyelerin, öğlen saatlerinde kurs gördükleri merkeze gelen bir otobüse bindirilerek, mitingin yapılacağı alana götürüldü.

Tigris Haber Özel-Sait BAYRAM

TİGRİS HABER -Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Diyarbakır’da yapacağı miting öncesi Kayyım ile yönetilen belediyelerde ve kaymakamlıklar bünyesindeki Aile Destek Merkezleri (ADEM)’lerde görevli personeller, belediye otobüsleriyle miting alanına taşınırken görüntülendi.

erdogan-mitingine-zorunlu-gidis2.jpgMerkez Bağlar İlçe Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren 5 Nolu Aile Destek Merkezi'nde görev yapan usta öğreticiler ve kursiyelerin, öğlen saatlerinde kurs gördükleri merkeze gelen bir otobüse bindirilerek, mitingin yapılacağı alana götürüldü. Kent merkezindeki diğer kurslarda eğitim veren ve kursiyerlerin de aynı şekilde mitinge gitmeye zorlandıkları iddia edildi. Kursiyerlerin dışında merkez ve ilçe belediyelerinde çalışanların da birim amirleri eşliğinde otobüslerle Erdoğan'ın miting yapacağı İstasyon Meydanı'na götürüldüğü belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum