Fotoğrafçılar Ahlat’tan mutlu ayrıldı

Fotoğrafçılar Ahlat’tan mutlu ayrıldı
BİTLİS’in Ahlat İlçesi’nde faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği’nin açılışı ile fotoğraf etkinliği için yurt içi ve yurt dışından ilçeye gelen yaklaşık 50 fotoğrafçı, Ahlat’tan mutlu ayrıldı.

Dernek Başkanı Samet Adıyaman, düzenlemiş oldukları fotoğraf etkinliğinin Bitlis ve ilçe tanıtımı açısından oldukça faydalı olduğunu ifade etti. Adıyaman, “Etkinlik kapsamında Ahlat Selçuklu Mezarlığı, kümbetler, tarihi camiler, mağara evler, Nazik Gölü gibi mekanları ziyaret ederek, fotoğraf çalışmaları yaptık. Ayrıca Bitlis merkez ve Güroymak Budaklı Kaplıcası’nı etkinlik kapsamında ziyaret ettik. Son derece güzel ve eğlenceli bir etkinlik oldu. Zaten buraya gelen fotoğrafçılarda yöremizi çok beğendiler. Ekibimizin yanı sıra yine 45 kişilik bir fotoğraf gurubu da 1 gün Ahlat’ta zaman geçirdiler. Haziran ayında yapacağımız program içinde şimdiden talep var. Buraya gelen tüm fotoğrafçılara teşekkür ediyorum. İnşallah bir daha ki etkinliğimizde de aynı şekilde güzel günler geçireceğiz” dedi.

İlçeye gelen fotoğrafçılar ise, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin etkileyici olduğunu vurgulayarak, Ahlat’ın birçok güzelliği içinde barındıran nadir ilçelerden biri olduğunu söylediler. Bitlis'i her platformda dile getireceklerini vurgulayan fotoğrafçılar, ilçeyi son derece beğendiklerini de sözlerine eklediler. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.