Genel Sekreter Çiftçi’den ihale yanıtı

Genel Sekreter Çiftçi’den ihale yanıtı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen itfaiye ekipmanları ihalesiyle ilgili iddialara Genel Sekreterden Twitter hesabı üzerinden yanıt geldi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen itfaiye ekipmanları ihalesiyle ilgili iddialara Genel Sekreterden twıtter hesabı üzerinden yanıt geldi. Genel sekreter Çiftçi, söz konusu ihale ile ilgili yaklaşık maliyetin 8 milyon 572 bin 475 TL olduğunu, verilen teklifin ise 7 milyon 777 bin TL olduğunu aktardı.

Genel Sekreter Abdullah Çiftçi, haberimizin tamamen gerçek dışı olduğunu belirttiği Twıtter paylaşımında, “İddia sahipleri aynı malzemeyi 4 milyon’a temin edip getirsinler hemen alalım” dedi.

Genel Sekreter Çiftçi, her nedense bundan önce gündeme getirdiğimiz 300 trilyonluk minibüs uzatma hatlarıyla ilgili yazdığımız habere herhangi bir yanıt vermemiş, konuyu gündeme dahi getirmeden sessiz sedasız kapatmıştı. 300 trilyonun yanında lafı dahi edilmeyecek 4 milyon ya da 7 milyonluk bir ihale konusunda savunmaya geçmesi de merak konusu oldu. Yine de, kendileri ile ilgili bir iddiaya cevap verilmiş olması önemli. Çünkü pazartesi gününden sonra gündeme gelecek olan çok sayıda iddia ve belgeye de cevap vermesinin yolu şimdiden açılmış oldu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.