GGC ve Vadi Amerikan Kültür Koleji arasında 'İndirim Protokolü'

GGC ve Vadi Amerikan Kültür Koleji arasında 'İndirim Protokolü'
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Vadi Amerikan Kültür Koleji arasında, GGC üyelerinin çocuklarının eğitim masraflarını hafifletmek amacıyla indirim protokolü imzalandı.

TİGRİS HABER - Vadi Amerikan Kültür Koleji İlkokul ve Anaokul Müdürü Filiz Bayrak, Ortaokul Müdürü Rengin Erkıran ve Etkinlik Koordinatörü Şafak Çelik Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan'ı ziyaret etti.

Sümer Park Yerleşkesi'nde gerçekleşen ziyaret sırasında GGC Başkanı Felat Bozarslan ve Vadi Amerikan Kültür Koleji İlkokul ve Anaokul müdürü Filiz Bayrak tarafından bir protokol imzalandı. İmzalanan protokole göre, GGC üyelerinin çocukları Vadi Amerikan Kültür Kolejleri Altınkent Kampüsü'nde yaptıracakları yeni kayıtlar için 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemlerinde %30 indirimden yararlanacak.

Protokol sonrası konuşan GGC Başkanı Felat Bozarslan: " Her birey, aldığı eğitimle kendisini geliştirmeli ve topluma katkıda bulunmalıdır. Gelecek nesillerin daha iyi bir geleceğe sahip olması için eğitime yatırım yapmak ve eğitim hakkını korumak hepimizin görevidir. Bu protokolün GGC üyelerine ve ailelerine önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Vadi Amerikan Kültür Koleji ile yaptığımız bu iş birliği için teşekkür ederiz."

İndirimden Yararlanma Şartları:
• GGC üyesi olmak
• Kayıt 21.03.2024 – 21.03.2025 tarih aralığında yapılmalı
• Ödeme nakit veya taksit seçeneği ile yapılabilmektedir.
• İndirim oranlarına ek olarak %5 kardeş ve %5 peşin ödeme indirimi de uygulanacaktır.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.