“GİTMEDİK YER,ÇALMADIK KAPI” SLOGANIMIZ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

“GİTMEDİK YER,ÇALMADIK KAPI” SLOGANIMIZ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ
AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can,seçim öncesinde dile getirdikleri,”Gitmedik yer,çalmadık kapı bırakmayacağız” sloganına uygun olarak seçim çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi.
Haber: Saffet Azbay

Can,”İlçemize bağlı tüm mahalle ve köylerde vatandaşlarımızla buluştuk. Seçime kadar tüm hedef kitleye ulaşmış olacağız.Biz  halkımızın sağduyusuna güveniyoruz” dedi.

Seçime Doğru Çalışmalara Devam

24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği erken genel seçimlerine iki hafta kala siyasi partilerin Diyarbakır’daki seçim çalışmaları devam ediyor. AK Parti Kayapınar teşkilatı milletvekili adaylarının yanı sıra kadın kolları,gençlik kolları,köy,mahalle komisyonları aracılığıyla vatandaşları ziyaret ederek destek istiyor. İlçe Başkanı Servet Can, şu ana kadar hedef kitlenin büyük bir kısmına ulaştıklarını, seçime kadar tüm kitleye ulaşmanın hesaplarını yaptıklarını söyledi.

“Biz Çalışıyoruz,Takdir Halkımızındır”

Seçim öncesinde dile getirdikleri,”Gitmedik yer,çalmadık kapı bırakmayacağız” sloganına uygun olarak seçim çalışmalarını devam ettirdiklerini anlatan Can,”Biz seçim kararı alınmadan önce hep sahadaydık,köylerde ve mahallelerdeydik. Halkın arasından hiç çıkmadık. Seçim sürecinde de gerek milletvekili adaylarımızla gerekse partimizin ilgili kurulları yoluyla köy köy,mahalle mahalle hatta hane hane geziyoruz.Çat kapı yaparak vatandaşlarımıza iftarda misafir oluyoruz. Farklı faaliyetlerle ulaşıyoruz. Bize düşen çalışmak,seçim sonucu ne olur onun takdiri halkımıza aittir. Ancak biz halkımızın sağduyusuna sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah 24 Haziran’da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapıp parti olarak da mecliste çoğunluğu elde edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.