Hayaller Gerçek Olsa Derneği’nden ‘Kelebeklere’ kurbanlık yardımı

Hayaller Gerçek Olsa Derneği’nden ‘Kelebeklere’ kurbanlık yardımı
Hayaller Gerçek Olsa Derneği’nden ‘Kelebeklere’ kurbanlık yardımı

 

Hayaller Gerçek Olsa Derneği, halk arasında kelebek hastalığı olarak bilinen Epidermis Bullosa hastalığına yakalanan çocukların ailelerine kurban eti dağıttı.

Diyarbakır'da, genetik bir rahatsızlık olan ve hala tedavisi bulunamayan kelebek hastalığına yakalanan çocuklar Hayaller Gerçek Olsa Derneği sayesinde bayrama mutlu girmişti. Dernek, çocukları sevindirdikten sonra bayramda kestiği kurbanlıkları, maddi durumu yetersiz 30 aileye dağıttı.

Yaptıkları yardımla ilgili açıklama yapan Hayaller Gerçek Olsa Derneği Diyarbakır Temsilcisi Şenay Çalışır, tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayramın Türkiye’ye barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Çalışır, "Bayram münasebetiyle, Hayaller Gerçek Olsa Derneği olarak Diyarbakır’da kestiğimiz kurbanların etlerini kelebek hastası bulunan ve yardıma muhtaç olan ailelere dağıttık. Biz onlara her türlü yardımı yapmaya hazırız. Kelebek hastalığına yakalanan çocuklar asla yalnız olmayacak" dedi.

Çalışır, parçalara ayırdığı kurbanlık etleri yardıma muhtaç ailelerin evlerine götürerek, çocuklarına acil şifalar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.