HDP’DEN DİYARBAKIR HAZIRLIĞI

HDP’DEN DİYARBAKIR HAZIRLIĞI
HDP, 20 Haziran Çarşamba günü yapacağı Diyarbakır mitingi ile seçim öncesinde gövde gösterisinde bulunmayı amaçlıyor. Mitinge katılımın yüksek olması için sosyal medya,bilboardlar ve afişlerle çağrılar yapılıyor.

HDP ve HüDaPar aynı gün için başvurunca HDP ile Hüdapar, 22 Haziran Cuma günü Diyarbakır’da miting yapmak için Valiliğe başvurunca Valilik aynı gün İstasyon Meydanı’nda iki miting yapılamayacağına dikkat çekerek iki partinin yöneticilerinden farklı tarihler için kendi aralarında anlaşmalarını istedi. Partiler uzlaşmaya sağlayamayınca miting tarihleri kura ile belirlendi.

HDP, 20 Haziran Çarşamba günü Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda miting yapacak. Hüdapar’ın mitingi ise 22 Haziran Cuma günü olacak. vatanDaşlara katılım çağrısı HDP, 20 Haziran Çarşamba günü geniş bir katılımla yapacağı Diyarbakır mitingi ile seçim öncesinde  gövde gösterisinde bulunmayı amaçlıyor. Mitinge katılımın yüksek olması için sosyal medya, bilboardlar ve afişlerle çağrılar yapılıyor. Diyarbakır mitinginde eş genel başkanların yapacağı konuşmaların yanı sıra tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın görüntülü konuşmasının da sinevizyondan yayınlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.