HÜDA PAR adayı Dinç: Söyleyecek sözümüz var

HÜDA PAR adayı Dinç: Söyleyecek sözümüz var
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dinç, ‘hiçbir kınayıcının kınamasından korkmadan sözümüzü dile getiriyoruz’

TİGRİS HABER - HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, “Bizim 10 yıl önce bir sloganımız vardı, ‘Meclis’te söyleyecek sözümüz var’ diye. Allah’a hamdolsun bugün Meclis’te hiçbir kınayıcının kınamasından korkmadan sözümüzü dile getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan HÜDA PAR'ın milletvekili Faruk Dinç, seçim çalışmaları çerçevesinde Çınar ilçesine bağlı Kubık (Bulutçeker) Mahallesi'nde gerçekleştirdiği etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin yoğun teveccühü ile samimi bir ortamda buluşarak onların beklenti ve sorunlarını dinleyen Dinç, Diyarbakır'ın kalkınması, güvenliği ve yaşanabilir bir şehir olması için çaba harcayacaklarını ifade etti.

“HÜDA PAR, umut oldu”
İstikametlerinden taviz vermeden söylemlerini ifade ettiklerini belirten Dinç, “Rabbimizin buyurduğu gibi, ibadetlerimiz, namazlarımız, kurbanlarımız Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. Bizim siyasetimiz de Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. Bugün siyasi partimiz HÜDA PAR var, yarın olmasa biz duracak mıyız? Durmayacağız. Yine devam edeceğiz, yine bu davayı haykıracağız ve dünyanın belki de her köşesine ulaştırmak için çabalamaya devam edeceğiz. Geçici siyasi bir parti değiliz. Bizim bir davamız, bir amacımız, bir mücadelemiz var. Bundan dolayı biz istikametimizden taviz vermeyerek söylemlerimizin hepsini aziz İslam’ı ölçü alarak söyledik ve o yolda gayret ettik.” dedi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum