İlçeye bağlı üç köye ziyaret

İlçeye bağlı üç köye ziyaret
Ak Parti Kayapınar İlçe Teşkilatı, geleneksel hale getirdiği köy gezilerine devam ediyor.

AK Parti Kayapınar İlçe Teşkilatı, köy gezilerine devam ediyor. Ziyaret edilen köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Servet Can,”Köylerimizin sorunlarını bu konuda hassas olan Kayapınar Belediyesi yönetimi ile beraber çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Bu kapsamda Beneklitaş, Petek, Güzegül köylerini ve bu köylere bağlı mezraları ziyaret eden İlçe Başkanı Servet Can ve partinin yöneticileri vatandaşlar tarafından karşılandı. Can ve beraberindekiler, ziyaretler sırasında çocuklara kitap, oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Bu çalışmaları seçimlere endeksli olarak yapmadıklarını, halk içinde yer alıp halkla beraber siyaset yapma ve sorunları çözme amaçlı olarak gerçekleştirdiklerini belirten İlçe Başkanı Servet Can, vatandaşların aktardığı sorunları da Kayapınar Belediyesi kayyumu Dr. Ozan Balcı ile beraber çözüme kavuşturduklarını kaydetti.

‘Halkımız yanında olana değer veriyor’

Can,”İlçemize bağlı köylerimizi ve mezralarımızı ziyaret ederek köylerimizin sorunlarını muhtarlarımız ve partimizin buralardaki temsilcileriyle beraber istişare ediyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin teveccühünü görüyoruz. Bu haftaki ziyaretlerimizde de bu ilgiye şahit olduk. Halkımız kendisi gibi olanı ve kendisinin yanında olanı sever, değer verir. Sorunlarını da çözüme kavuşturuyoruz. Bu konuda en büyük hassasiyeti Kayapınar Belediye Başkanımız Dr. Ozan Balcı gösteriyor. Yine kendilerine ulaştırdığımız sorunları çözerek köylerde yaşayan hemşerilerimizi sevindiren daire ve kurum müdürlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Özcan YILDIZ Özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.