İlk Sınav Golsüz

İlk Sınav Golsüz
Diyarbekirspor,Kartepe’de devam eden ilk etap kampındaki ilk hazırlık maçında Derincespor’la 0-0 berabere kaldı. İkinci sınav Kastamonu ile olacak.

 

 

Oyun Tatmin Etmedi

Diyarbekirspor,Kocaeli Kartepe'de ilk haftası tamamlanan ilk etap kampında ilk hazırlık maçında gol atma başarısını gösteremedi.

Derincespor'la oynanan  maç 85.dakikada 0-0 devam ederken yoğun sis nedeniyle hakem tarafından 5 dakika erken bitirildi. Teknik direktör Taner Öcal,her iki devrede de çok sayıda oyuncuya şans verdi. Teknik heyet,takımın ilk hazırlık maçındaki performansından memnun kalmadı. Ancak bu durum takımın bir haftalık idman programından sonra ilk maçını oynamasına bağlandı.

 

İkinci Maç 3 Ağustos’ta

Diyarbekirspor, ikinci hazırlık karşılaşmasını 3 Ağustos Çarşamba günü 1966 Kastamonuspor'la yapacak. İlk etap kamp çalışmaları 9 Ağustos’ta sona erecek. Teknik heyet tarafından takıma verilecek 3 günlük iznin ardında ikinci etap kampı 12 Ağustos’ta yine Kartepe’de başlayacak. Ligdeki ilk maçın 3-4 Eylül’de Tarsus İdman Yurdu ile Diyarbakır’da olması nedeniyle Yeşil-Kırmızılı takımın,ligin başlamasına bir hafta kala hava şartlarına uyum sağlamak amacıyla kente döneceği kaydedildi.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.