İneklerle selfie çektirme yarışı

İneklerle selfie çektirme yarışı
İneklerle selfie çektirme yarışı

 

Özcan YILDIZ-ÖZEL HABER

Diyarbakır’da havaların ısınması ile birlikte tarihi mekanlara ilgi giderek devam ediyor.  Gençler bir yandan Sur İlçesi’nde bulunan tarihi keçi burçunu gezerken, diğer yandan burada otlayan ineklerle selfie çekmesi ilginç görüntülere neden oldu.

 

Sur ilçesinde 7 bin yıllık olduğu tahmin edilen ve Çin Seddi'nden sonra dünyada uzunluğu ile ikinci sırada yer alan Diyarbakır surlarının en büyük ve gözde yapılarından olan Keçi Burcu, bir zamanlar kentin en fazla ziyaret edilen tarihi ve turistik mekanlarından biri olma özelliğini taşıyordu.  Ancak önceki yıllarda yaşanan çatışmalar nedeniyle Keci Burcu hala kapalı. Vatandaşlar burçların üst kısmına çıkmasa da alt tarafına gelerek ziyaret ediyor.  Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar bir yandan gezerken diğer yandan hatıra fotoğrafı çektiriyor.

 

İneklerle selfie

Keçi Burcu’nun ön tarafında bulunan yeşillik alana getirilen inekler bir yandan otlanırken, diğer yandan gelen vatandaşların ilgi odağı oldu. Özellikle gençler otlanan ineklerle selfie çekimi yapması ilginç görüntülere neden oldu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.