İnşaat alanında toprak kaydı, doğal gaz borusu patladı

İnşaat alanında toprak kaydı, doğal gaz borusu patladı
Şırnak merkezde temeli açılan bir inşaat alanında toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu doğal gaz, içme suyu şebeke borusu, kanalizasyon borusu ile elektrik kabloları patladı.

TİGRİS HABER - Şırnak merkez 15 Temmuz Bulvarı'nda temeli açılan inşaat alanında faciadan dönüldü. Doğal gaz borusu, içme suyu şebeke borusu, kanalizasyon hattı ve elektrik hattının geçtiği alana yakın açılan inşaat temelinde toprak kayması sonucu faciadan dönüldü. Çevrede bulunan bir binanın balkon demir korkuluklarına içme suyu şebeke borusunun iple bağlanması nedeni ile zarar gördü.

Belediye ekipleri binayı boşalttı

İnşaat alanına yakın olan bir bina toprak kayması nedeni ile Şırnak Belediyesi ekipleri tarafından can kaybı olmaması için boşalttı. Toprak kaymasının olduğu alana yakın olan binada iş yeri bulunan Serdar Şan isim vatandaş, patlamanın olduğu zaman iş yerinde çalıştıklarını ve patlama sırasında korktuklarını ifade ederek, “Biz içeride çalışıyorduk. Bir anda patlama sesi geldi. Gelip baktığımızda doğal gaz borusunun patladığını gördük. Patlamanın ardından belediye ve doğal gaz ekipleri geldi. Patlamanın olduğu alana müdahale ettiler. Giderek çöküyor, ister istemez korkuyoruz” dedi.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.