The Simpsons'ların 2024'te tüyler ürpertici öngörüleri!

The Simpsons'ların 2024'te tüyler ürpertici öngörüleri!
The Simpsons'ın 2024 tahminleri oldukça tüyler ürpertici ve dikkat çekici. Bu öngörüler, diziye olan hayranlığımızı daha da pekiştiriyor ve geleceğe dair düşündürücü senaryolar sunuyor.

İşte beklenen olaylar:

Yapay Zeka ve Robotların İş Gücünü Ele Geçirmesi

The Simpsonsın 2024 tahminleri neler Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var

Dizinin 23. sezon 17. bölümünde, Burns'ün nükleer santraldeki işçileri robotlarla değiştirmesi, Homer'ın işini kaybetmesine sebep oluyor. Bu senaryo, günümüzde bile gittikçe artan yapay zeka ve otomasyon teknolojilerinin ilerleyen yıllarda iş gücünde insanların yerini alabileceğini düşündürüyor.

Trump'ın 2024 Adaylığı

Bart'ın 2015'te aldığı 30 yıl sonrası tahmininde, Homer'ın "Trump 2024" kelimesini görmesi dikkat çekiyor. Bu tahmin, dizinin 2000 yılında yayınlanmış olması ve Trump'ın başkan seçilmeden önceye ait olmasıyla oldukça şaşırtıcı.

Sanal Gerçeklik ve Tat Paylaşımı Teknolojisi

The Simpsonsın 2024 tahminleri neler Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var

İlk sezon 17. bölümde Marge ve Homer'ın sanal dünya fikrini araştırdığı sahnede, tat paylaşımı teknolojisinin kullanıldığı görülüyor. Bu tahmin, günümüzde hızla gelişen sanal gerçeklik ve artan dijital etkileşimle birlikte yakın gelecekte gerçekleşebilecek bir teknolojik yeniliği öngörüyor.

Üçüncü Dünya Savaşı Tahmini

The Simpsonsın 2024 tahminleri neler Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var

Simpsonlar'ın özel bir bölümünde Homer'ın ailesine Üçüncü Dünya Savaşı'nın başladığını söyleyerek şaka yapması oldukça çarpıcı. Uluslararası gerilimlerin artması ve nükleer silah tehditlerinin devam etmesi, 2024 yılında dünya için bu tür bir trajedinin daha yakın olduğunu düşündürüyor.

BARBİE'NİN POPÜLERLEŞMESİ

The Simpsons'ın kehanetleri tek tek gerçekleşiyor! 2024 kehaneti okuyanları şaşırtacak! - Resim: 2

"Lisa Malibu Stacy'ye Karşı" isimli bölümde, haber spikeri Kent Brockman, yeni Malibu Stacy bebeklerinin piyasaya sürülmesiyle ilgili uzun bir konuşma yapıyor. Lisa, Malibu Stacy bebeğinin yaratıcılarına daha feminist mesaj taşıyan bir oyuncak yapmaları konusunda meydan okurken, bu anlar gerçek hayatta Greta Gerwig'e benzetildi

TWITTER'DA İSİM DEĞİŞİKLİĞİ

The Simpsons'ın kehanetleri tek tek gerçekleşiyor! 2024 kehaneti okuyanları şaşırtacak! - Resim: 3

Bu yılın en dikkat çeken dönüşümlerinden biri, Twitter'ın tamamen yeniden markalaşarak "X" adını almasıydı. Elon Musk, platformu geçen yıl Ekim ayında 44 milyar dolara satın aldıktan sonra Nisan ayında Twitter'ın iş ortaklarına Twitter'ın adının X Corp olarak değiştirildiğini belirten bir e-posta gönderdi.

Simpsons fanları ise bu değişikliği yıllar öncesinden tahmin etmişti. 2012'deki "Ned 'n' Edna's Blend Agenda" adlı bölümde Homer'ın telefonunda oldukça benzer bir uygulamanın bulunduğunu ve bunun Musk'ın yeni logosuna benzediğini fark ettiler

TİTANİK GEZİSİNDE KAYBOLAN DENİZALTI

The Simpsons'ın kehanetleri tek tek gerçekleşiyor! 2024 kehaneti okuyanları şaşırtacak! - Resim: 6

1912'de batan Titanic'in Atlas Okyanusu'ndaki enkazına turistik amaçla sefer yaparken kaybolan Titan denizaltısı tüm dünyanın dikkatini çekti. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, kullanıcılar Simpsons'ın 2006 yılında yayınlanan bir bölümünde kaybolan denizaltını hatırladılar ve bu benzerliği tartıştılar.

Bu tahminler, The Simpsons'ın öngörü yeteneğini ve toplumsal konuları ele alma becerisini bir kez daha ortaya koyuyor. Dizinin izleyicileri, bu tüyler ürpertici senaryoları takip ederken geleceğin nasıl şekillenebileceği konusunda düşünmeye teşvik ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.