İYİ Parti’de istifa furyası devam ediyor

İYİ Parti’de istifa furyası devam ediyor
İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanlığı ve 14 İlçe teşkilat başkanlarının ardından istifa furyasına Siirt ve Muş’tan sonra bu kez de Mardin’in Nusaybin İlçe teşkilatı da eklendi.

TİGRİS HABER - Yönetimi ile birlikte istefa eden Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Emin Irmak yaptığı açıklamada, Salim Ensarioğlu’nu olmadığı bir partide kendilerinin olmayacağını söyledi.
Şeyh Said tartışmalarında yaptığı açıklama nedeniyle partisinin Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra istifa eden eski Devlet Bakanı ve İYİ Parti eski Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu’na destek istifaları sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Diyarbakır İl Teşkilatı ve 14 İlçe başkanının ardından Siirt İl Başkanı Ahmet Dündar ve Muş İl Başkanı Halis Saltık 49 kişilik yönetim kurulu üyesiyle birlikte istifa ettiklerini açıkladı.

Siirt ve Muş İl Teşkilatlarından sonra akşam saatlerinde de Mardin Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Emin Irmak, Salim Ensarioğlu’na destek amacıyla yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa ettiğini açıkladı. İlçe Başkanı Mehmet Emin Irmak yaptığı açıklamada, Salim Ensarioğlu’nu olmadığı bir partide kendilerinin olmayacağını söyledi.

İYİ Parti Diyarbakır İl eski Başkanı Vejdin Ensarioğlu, istifaların devamının geleceğini belirterek, Salim Ensarioğlu’na destek amacıyla istifa eden tüm İl ve ilçe başkanlarına teşekkür etti.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.